sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Who run the world ? GIRLS !

Moroooo !
Se ois sitten kesäloma (mitä?!) ! Niin se vaan on peruskoulu vierähtäny ohi silmien ja ihan iloinen olen kyllä. Ainoastaan kavereita ja mahtavaa luokanvalvojaamme tulee hiukkasen ikävä :( Annettiin meiän luokanvalvojalle lahjaksi iiiso kortti ja t-paita jonka selässä luki ' Luokanvalvojamme Flinkmaster' ja sitten vielä sellanen vaatimaton 100 e kylpylä/hotelli lahjakortti =) voin olla varma että näin kyyneleitä sen silmissä kun se ylisti meitä :D aaaa meinas itelläkin tulla tippalinssiin ! Viimisellä viikolla tuli 9-Gaalakin järkättyä kaveriporukalla ja meillä ainakin oli hauskaa ! :D
Eilen sitten oli kevätjuhlat , jossa mukavati lauloin Koivuniemen '' Sata kesää tuhat yötä '' kahden kasiluokkalaisen kanssa :) En tiiä, oikein miten kuvailla sitä fiilistä kun sai peruskoulun päättötoikkarin käteen ja samalla uskonnosta ja musasta stipendit ! Kesäfiilis whoooo !!
Hui kun en oo kirjottanu pitkään aikaan joten nyt kyllä stooria riittää !
Viimisen viikon aikana on kyllä tullut käytyä myös rantalentistä pelaamassa . Biitsikentillä näkee ja tutustuu kivoihin ihmisiin, saa rusketusta ja piiloliikuntaa ! :D vatsalihakset kipeänä ekan biitsipäivän jälkeen vaikka ei ees tuntunu että olis kuntoillu ! ;O
Eilen oltiiin sitten Elinan, Annin ja Marin kanssa piknikillä Veskun rannassa , stadikalla ( vähän juhlistamassa päättäreitä) ja pyörällä ajettiin varmaan 20 km sen päivän aikana kun tuli vähän kierrettyä ympäri Lahtea :D illalla Elinalla kesän ekat tramppafiilistelyt !
Tänään tuli Emilian kanssa vähän shoppailtua juttuja joista varmaan kuvia tulee heti kun pääsen omalle koneelle Lahteen :) Nyt iskällä , kohta stinku ja rinka kylään ja huomenna kesätöitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti