sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

On peiton päälle levitetty tilkkutäkki suuri ..

Tereee !
Oivoivoi kun on ollu taas hurja viikko takana :)) Töitä on tehty ja siinä sivussa vähän pidetty hauskaakin :) No ensiksikin täytyypi mainita että mun iskä on kyllä sellanen luovanero ettei mitään rajaa ! Aina enne jotain isoja juhlia sille iskee inspiraatio jossain vaihees ja sit sitä ei pysäytä mikään . Oha se yhen yönki istunu meiän pihas ku on inspis tullu ja siinä se sitten suunnitteli kaiken näköstä meiän sedän juhlii :D Oivoi ku se on ihana <3
Nooo sitten asiasta viidenteentoista .. onne lammilaiset kyllä harvinaisen hauskaa porukkaa ! Tuli tuossa lauantaina hymyiltyä ja naurettua sen verran että kyllä mä täällä sen voin ilmottaa . Toisaalta en viittiny kaikille läpille nauraa ku muut oli hiljaa :D
Pellavamarkkinat tosiaan oli lauantaina vähän sateisissa tunnelmissa , mutta metrilakut ja muikut saatiin nii kaik oli hyvin . Mutta missä olivat heliumilmapallot ?!
Tänään tuli oltua rippijuhlissa ja minä sielä ihan paparazzina hiivin puskasta puskaan kamera naamalla :D Tässä tulee vähän kuvia torstain tunnelmista kavereitten kaa ja jotain muutakin hömppää :)

RAAAAAUUHH emun pikkuhampaaat siinä ^^

Money ,money, money

COKE


Paita 2 e ja korvikset 0,50 e , Lammin kirppis

Ihana söpö paketti ! Ellin yks rippiristi siinä :)

SKUMPPPAA ! Aivan törkeän hyvää sanoisinko. Parempaa kun mun rippijuhlissa :)

2 kommenttia:

  1. Mitä skumppaa jos saan kysyä :> Voisin heti piakkoin maistaa myös :3 alkoi houkuttamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mutkien kautta sain tietooni että toi on Fragolan skumppaa ja maku on Beautiful Fruit :D Mun mielestä toi on parasta !

      Poista