keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Bright lights and the big city , It belongs us tonight

Taas on yks ihana kesäpäivä takana ! ööö minne aika oikein katoaa ?
Eilen oltiin tosiaan kaveriporukalla lintsin - reissulla ja hui kuinka hassun hauskaa meillä olikaan :D
Voin sanoa että hymyllä voi saada paljonkin aikaan ! Oltiin syömässä ja koska hymyilin iloisesti söpölle kassamiehelle sain enemmän ranskiksia kuin kaverit :D Siinähän tulee itellekkin hyvä mieli ja ei niitä jarrumiehiä ja pehmismyyjiäkään varmasti hymyileminen ja iloinen asenne haittaa :) Mutta ei saa vetää yli !
Muahahahaaaa siinä mun suuuri ranskiskasa ^^  Kaverit oli kateellisia :D

Tuli päivän aikana testattua se uusi laitekkin nimeltään '' Ukko '' ! Onse mahti nimi ja sopii sille laitteelle oikein mainiosti . Aluksi tuntui että eihän siitä selviä hengissä mutta kaverit lohdutti vain sanomalla '' Se on sydän joka pettää, ei laite ''. Mutta se oli aivan mahtava ! Pitkän aikaa odottanut jotain uutta ja nyt se on täällä ( tai siis hesassa)! Suosittelen !


Tänään oltiin kavereitten kanssa uimassa ja tuli ensikertaa käyttöön mun uudet ihanat biksut :)
Tuli Elinallakin käytyä Sannin ja Pinjan kanssa , nyt jalkapohjat täynnä rakkuloita kun paljoin jaloin käveltiin hemmetin kuumalla asfaltilla ( toinen vaihtoehto oli varvassandaalit jotka nekin hiersivät ). Kaverin synttärijuhlien suunnittelu on jo hyvällä mallilla , nyt vaan pitäis saada se iskä suostumaan paikan lainaamiseen :) pidetään peukut pystyssä ja sormet ristissä !
Tollai kuva tuli ku lähettin Empun ja Oskun kanssa kiertotietä Pasilan juna-asemalle . '' Ööö niin missä me ollaan ? ''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti