perjantai 28. lokakuuta 2011

Creepy or what ?

AI JESUS ku tuntuuu että niistän kohta aivot pihalle . Mutta ainahan lomat menee siihen että tullaan kipeeks . Kettu.
No anyways ; muuten kuuluu ihan hyväää :) Koulun päätyttyä perjantaina ( hyvissä tunnelmissa kun viimeinen tunti oli tanssia with boys ja oli kyllä varsin hupaisaa :D ) mentiiin henalle juhlistamaa loman alkua :) No ei siitä sitten kuitenkaan oikein mtn tullut kun oltiin vähän itsekukin kipeenä ja niii :D Henni oli kyllä tehnyt törkeen hyvää juustokakkua ja sitä sitten kahestaan syötiin :) Sitten yöllä hena värjäs mun hiukset !! AIJaiihjaiii kun olen rakastunut niihin ! Ihanat ! Sais olla kyllä vähän pidemmät :( mutta eiköhän se tästä.
muuten loma onkin mennyt töissä ollessa ja iskällä. Kipeydyin kunnolla keskiviikkona enkä sitten mennyt enää töihin ja tänään tulin takasi Lahteen . Tänään olis pelsu-jokerit -peli ,johon kaverit pyys mutta en taida jaksaa mennä :S Ei sillä , ei äiti kyllä päästäiskään mua mihinkään :O Iltani kuluu täten juustokakkua tehdessä ( inspired by Henni :D:D:D  ) ja teeveen ääressä .


our pumpkin !

byebye blondies !

Happy HALLOWEEEEEN !



AINIIII!!!
zaijjaijaaajjjaaaaiiiii saaatiiin Stinan kaa liput LMFAOn keikalle !  So excited !! Helmikuussa sitten PARTY ROCK ! Can't wait !

1 kommentti: