maanantai 3. lokakuuta 2011

All the colors of Autumn

Suklaakakun ja muffinssit mä tein meiän leffailtaan ja omnomnom :) Ainoo etku lähettii yöllä käymään ulkona nii ku tultiin takasi nii koira oli syöny puolet kakusta ja muista ruuista :D No hyvä jos maistu :)

Meiän Vili kiipeilee puissa







IHANA SYKSY !
Aaaaaa noita värejä jaksais kyllä ihastella vaikka kuinka kauan . Muutama aurinkoinen syyspäivä vierähtäny niin nopeesti ohi etten sen koommin oo kerenny käyä kuvailemaan noita maisemia .
Perjantaina loppu eka koeviikko !! HAAAALLELUJA ! Sitten mentiiin Santsalle pitämäään Disney-maratoonia , vaikkakin suunnitelmat vähän muuttu yllättäen kun päätettiin lähtee pelsujen peliin . Ekaa kertaa ajoin skopalla Lahden liikenteessä . Vieläpä pahimpaan ruuhka-aikaan. Kakspäällä. Kaverin skopalla . Ei, ei pelottanu yhtään. Kyllä mulla kortti on älkäää peljätkö :D Pelin jälkeee takas sannille lasten leffojen , muffinssien ja suklaakakun ääreen :))
Lauantaina Stinan kanssa oltiin Helsingissä . Monkissa meni suurin osa rahoista ja sit päätettiinkin lähtee jo vähän aikasemmin sieltä kun ei ollu enää rahaa mitä tuhlata :) Mutta muksa reissu !

1 kommentti: